Környezetvédelmi hírek

Környezetvédelem, Fenntartható Fejlődés, Termékdíj tanácsadás, Zöld marketing.

Zöld Marketing és kommunikáció

A Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) égisze alatt Magyarország egyik meghatározó zöld stratégiáját dolgoztuk ki: szemléletformálás, környezeti nevelés, zöld marketing és kommunikáció. A programjaink a szelektív hulladékgyűjtés, hasznosítás, fenntarthatóság témáit ölelik fel. Kérjük nézze meg Környezetpolitikánkat és Környezeti nevelési programunkat.
Termékdíj- és hulladékgazdálkodási tanácsadás
Szolgáltatásunkat szakiráníú mérnöki, OKJ-s végzettséggel és 15 éves tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik. A Termékdíj (KVTD) képviseleti és tanácsadói szolgáltatásunk azoknak a cégeknek szól, akik a környezetvédelmi termékdíj kötelezettségeiket is szeretnék biztos szakmai kezekben tudni. Részletes ajánlatért keressenek minket Elérhetőségeinken.

Környezetvédelmi programcsomag
Rendezvénycsomagunk elkészítését a már fent említett zöld stratégia ihlette. Ezzel a rendezvényszervezők, önkormányzatok, környezetvédelmi pályázatok kedvezményezettjei számára kínálunk komplex megoldást: kiállítások, játszóház, fenntartható életmód, workshop, előadás, szemléletformálás. Programjainkat az ÖKO-Pack programcsomag menüpont alatt megtalálhatja!

Keressen minket, program ajánlatainkat, iratkozzon fel hírlevelünkre,  tegyen Ön is környezetünkért! 

 

Tuba Erzsébet
ügyvezető

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az ÖKO-Pack Kft. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.