Környezetvédelmi hírek

Környezetvédelem, Fenntartható Fejlődés, Termékdíj tanácsadás, Zöld marketing.

Zöld Marketing és kommunikáció

A Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) égisze alatt Magyarország egyik meghatározó zöld stratégiáját dolgoztuk ki: szemléletformálás, környezeti nevelés, zöld marketing és kommunikáció. A szelektív hulladékgyűjtés és újrahasznosítás népszerűsítésétől kezdve a fenntarthatóságon át, egészen a vidéki önkéntességig és a falusi-, illetve ökoturizmusig karoljuk fel a lehetőségeket. Pillantson bele Környezetpolitikánkba és Környezeti nevelési programunkba.
Termékdíj- és hulladékgazdálkodási tanácsadás
Szolgáltatásunkat OKJ-s szakirányú végzettséggel és 10 éves tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik. A Termékdíj (KVTD) képviseleti és tanácsadói szolgáltatásunk azoknak a cégeknek szól, akik a környezetvédelmi termékdíj kötelezettségeiket is szeretnék biztos szakmai kezekben tudni. Részletes ajánlatért keressenek minket Elérhetőségeinken.

Környezetvédelmi programcsomag
Rendezvénycsomagunk elkészítését a már fent említett zöld stratégia ihlette. Ezzel a rendezvényszervezők, önkormányzatok, környezetvédelmi pályázatok kedvezményezettjei számára kínálunk komplex megoldást: kiállítások, játszóház, fenntartható életmód, workshop, előadás, szemléletformálás. Programcsomag menüpontunk alatt megtalálja mind az ÖKO-Pack, mind pedig Gömörszőlős fenntartható falu programkínálatát.

A klímaváltozás elleni küzdelem érdekében olyan zöld innovációkon dolgozunk, melyek segítséget nyújthatnak a zöld vállalatok környezetbarát működésében és a lakosság ökológiai lábnyomának csökkentésében! Újabban az Ökodesign és Redesign témakörével is foglalkozunk, mert egyre több magyar művész és formatervező aktív ezen a területen.

Csatlakozzon hozzánk, iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen Ön is zöldgalléros!


Tuba Erzsébet
ügyvezető
termékdíj szakértő

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az ÖKO-Pack Kft. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.