Tükörben a Világ Kiállítás a Karinthy Kéttannyelvű Iskolában

Fenntarthatósági, Környezettudatos hetet tartanak az újpesti Karinthy Frigyes Kéttannyelvű Általános Iskolában. Az április 26.-i megnyitón az ÖKO-Pack Játszóházunkkal, és a Tükörben a Világ Kiállításunkkal voltunk jelen.

A megnyitón köszöntőt mondott Tamás Ilona, az Észak-Budapesti Tankerületi Központ vezetője, illetve Molnár Szabolcs Újpest alpolgármestere, Tuba Erzsébet, az ÖKO-Pack Kft. ügyvezetője. A fenntartható fejlődés hetének programját Turnerné Gadó Ágnes intézményvezető ismertette a diákokkal és a meghívott vendégekkel.

A Kiállítás az emberek és a környezetük kapcsolatát mutatja be. A kiállítás célja, hogy a mindennapok során a környezetre gyakorolt negatív hatásokat felismertesse, és ezekre mérséklésére, vagy elkerülésére megoldásokat mutasson.

Az ÖKO-Pack Játszóházunkat közel 600 iskolai diákkal ismertettük meg a délelőtt folyamán. Mivel a Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ Általános Iskolája 2005. június óta Örökös ÖKOISKOLA címmel rendelkezik, nem lepődtünk meg a diákok felkészültségén.

A megnyitóról és a programokról készült képek a galériában megtekinthetők.

A kiállítás szervezője az ÖKO-Pack Kft.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az ÖKO-Pack Kft. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.