ÖKO-Pack Játszóház

Környezetvédelemről kicsiknek és nagyoknak! Játékos tanulás a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról.


Cégünk, az ÖKO-Pack Kft. tevékenyen részt vesz a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésében, nem csak zöld rendezvényeink (Hulladékból Termék kiállítás és Tükörben a Világ kiállítás) folyamatos megrendezésével, hanem partnervárosainkban megszervezett hulladékos játszóházakkal és környezetvédelmi játékokkal is.

Az ÖKO-Pack Játszóház egy környezeti nevelési élménypedagógiai projekt, mely játékos és szórakoztató formában megismerteti, felhívja a figyelmet a környezeti problémákra; bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel csökkenteni lehet a környezet károsítását, károsodását; fejleszti a képességeket az átadott ismeretek révén és mindemellett pozitív viszonyulást és szemléletváltozást generál a környezetünkkel kapcsolatos kérdések terén.

ÖKO-Pack Játszóház egy nagybajomi óvodában

Öko, szemléletformáló kartonjátékaink és eszközeink mozgásos, ügyességi, valamint szellemi játékok, melyek szabadtéri és zárt térben is lebonyolíthatóak.
Egy-egy játék időtartama 2-15 perc, mely a kisebb korosztály számára is élvezetes élményt nyújt. 

Hulladék Kronométer             

              Hulladék horgász

Az ÖKO Játszóház felnőtteknek és gyerekeknek megrendelhető, várjuk azon zöldgallérosok és zöld vállalatok jelentkezését, akik szeretnének tenni a jövőért, hogy közös szervezésben minél több emberhez juttathassuk el a környezet-, és természetvédelem praktikáit.

Játszóházunk minden korosztályt lefed, amíg a gyerekeket játékokkal várjuk, a felnőttek kipróbálhatják jártasságukat a környezetvédelemben és a hulladékgazdálkodásban. Célunk a lakosság érzékenyítése a környezeti problémák iránt.
Kérdéseink sokszor még a felnőtteknek is komoly fejtörést okoznak!

Naturecycle, egy aludoboz élete játék

Hulladéktekerő játék

   Válogassunk együtt!

Játékos komposztálás

Segítünk a tájékoztatásban és érthetőbbé tesszük e hulladékgyűjtési forma fontosságát. Ismeretterjesztő anyagainkat a helyszínen, illetve honlapunkon is ingyenesen biztosítjuk.

Részletes tájékoztató környezetvédelmi játékainkról:

 ÖKO-Pack Játszóház, a szelektív hulladékgyűjtésről, tudatos vásárlásról és komposztálásról 2016

Legfontosabb üzeneteink:

„A hulladék nem szemét, szelektíven gyűjtve hasznosul és megkíméli természeti erőforrásainkat!”
„A szelektív hulladék nem kerül összeöntésre, hanem válogatás után hasznosítják!”

Csatlakozzon kampányainkhoz a közösségi oldalakon is!

Hulladékból Termék facebook
Tükörben a Világ facebook
Nem kérünk szórólapot!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

ÖKO-Pack Kft.

info(kukac)okopack.hu

NatuREcycle - Egy aludoboz élete játékleírás

A NatuREcycle - Egy aludoboz élete játék összes eleme innen letölthető

"A gyerekek már tudják" - HVG cikkünk a szemléletformálásról

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az ÖKO-Pack Kft. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.